“آقای. دبیرکل سازمان ملل در بیانیهای گفت: تورک حرفه طولانی و برجسته خود را وقف پیشبرد حقوق بشر جهانی، به ویژه حمایت بینالمللی از برخی از آسیبپذیرترین افراد جهان – پناهندگان و افراد بدون تابعیت کرده است.
حرفه خدمات
کمیساریای عالی جدید در حال حاضر به عنوان معاون دبیرکل در دفتر اجرایی سازمان ملل، کار سیاست گذاری جهانی را هماهنگ می کند.
او همچنین هماهنگی سراسری سیستم سازمان ملل متحد را در پیگیری “دعوت به اقدام برای حقوق بشر” دبیرکل و گزارش او تضمین می کند.دستور کار مشترک ما، که چشم اندازی را برای مقابله با چالش های به هم پیوسته جهان بر اساس پایه های اعتماد، همبستگی و حقوق بشر تعیین می کند.
از سال 2019 تا 2021، آقای. ترک به عنوان دستیار دبیرکل برای هماهنگی استراتژیک در دفتر اجرایی دبیرکل سازمان ملل خدمت کرد.
پیش از آن، او دستیار کمیساریای عالی حفاظت در پناهندگان سازمان ملل، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، در ژنو – از سال 2015 تا 2019 – بود که در آنجا نقش کلیدی در توسعه پیمان جهانی مهم در مورد پناهندگان داشت.
رئیس تازه منصوب شده حقوق بشر در طول دوران حرفهای خود تعدادی پست کلیدی از جمله در مقر کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل که از سال 2009 تا 2015 به عنوان مدیر بخش حفاظت بینالمللی در آنجا خدمت کرده بود، داشت. از سال 1387 تا 1388 به عنوان مدیر توسعه و مدیریت سازمانی؛ و از سال 2000 تا 2004 به عنوان رئیس بخش، سیاست حفاظتی و مشاوره حقوقی.
آقای. تورک همچنین به UNHCR در سراسر جهان از جمله به عنوان نماینده در مالزی خدمت کرد. به ترتیب دستیار رئیس هیئت در کوزوو و در بوسنی و هرزگوین؛ و هماهنگ کننده حفاظت منطقه ای در جمهوری دموکراتیک کنگو؛ سوگند در کویت
وی دارای مدرک دکترای حقوق بین الملل از دانشگاه وین و مدرک کارشناسی ارشد حقوق از دانشگاه لینز اتریش است.
بعلاوه، رئیس جدید حقوق بشر سازمان ملل در مورد حقوق بینالملل پناهندگان و حقوق بینالملل حقوق بشر مقالات گستردهای منتشر کرده است و به زبانهای انگلیسی، فرانسوی و آلمانی با دانش کاری اسپانیایی مسلط است.
عبور از افسار
آقای. تورک جانشین میشل باشله از شیلی خواهد شد که از 1 سپتامبر 2018 تا 31 اوت 2022 به عنوان کمیسر عالی خدمت کرد.
دبیرکل در بیانیه خود از خانم خانم قدردانی کرد. “تعهد و خدمت اختصاصی باچله به سازمان ملل”.
او در طول تصدی خود، که شامل همهگیری کووید-19 میشد، بر تقویت حمایتهای اجتماعی، سازگاری با کار مجازی و گسترش نظارت بر حقوق بشر تمرکز کرد.
از تشدید فقر تا افزایش نابرابری ها و عدم دسترسی به مراقبت های بهداشتی، واکسن و درمان تا تبعیض و خشونت علیه زنان، هر اداره باید به سرعت راه حل هایی را برای این چالش ها و دیگر چالش های اساسی ارائه می کرد.