فصل سوپ اینجاست. اگر بیش از حد آماده هستید که تعدادی از آن سالادهای تابستانی سریع را با مقداری آبگوشت عوض کنید، اما نمی دانید از کجا شروع کنید، کارکنان غذای نیویورک تایمز خوشحال می شوند که به شما کمک کنند. فرقی نمیکند این یک کلاسیک بیرقیب باشد یا چیزی جدید و سریع که میتوانید به ترکیب ناهار یا شام خود اضافه کنید، در اینجا 16 سوپ مورد علاقه ما برای روزهایی که یک کاسه غذای دنج سفارش میدهند، آورده شده است.
ریبولیتا مارک بیتمن یکی از سوپ های مورد علاقه من است. این ارزان، آسان و گرم کننده به روش درست، تماماً گوجه فرنگی و گیاهی است. اما بهتر از همه، رویهای عالی از نان برشته و پنیر دارد که سوپ پیاز فرانسوی را بدون هیچ گونه کاراملی شدن پیاز یادآوری میکند. همه باید بگویم، من در مورد آن ساکت نخواهم شد. کریستین شامبروت
من عاشق سوپ نخود و سبزیجات مقوی و سالم ملیسا کلارک هستم، زیرا می توانید تمام مواد را در قابلمه بریزید (بدون تفت دادن) و بگذارید بجوشد تا تمام شود. رویه رزماری، پارمزان، پوست لیمو و فلفل سیاه را نمی توان نادیده گرفت. معجزه است. مارگوکس لاسکی
دستور آشپزی: سوپ سبزیجات نخود با پارمزان، رزماری و لیمو
توهم زمان در سوپ پیاز فرانسوی سارا بونیستیل زنده و زنده است و به همه یادآوری دگرگونی سرسبزی است که پیازها با کمی صبر و کمی هم زدن متحمل می شوند. تقریباً یک ساعت طول می کشد تا پیازها به آن لحظه شیرین و چسبناک عالی برسد، اما ارزشش را دارد. این سوپ دنج که سخاوتمندانه با گرویر و نان پوشیده شده است، معادل ژاکت پاییزی من است. النور پارک
دستور آشپزی: سوپ پیاز فرانسوی
این سوپ ساده و با عطر کنجد از سو لی ممکن است بهترین کاری باشد که می توانید با چند سینه مرغ انجام دهید. آنها به آرامی با زنجبیل می جوشند و یک آبگوشت معطر ایجاد می کنند. سپس مرغ را خرد کرده و رشته های ابریشمی را به همراه پیازچه و رشته فرنگی رامن به قابلمه اضافه می کنند. این یک دمنوش دلچسب، آسان و راضی کننده روح برای زمانی است که هوا سرد می شود. ملیسا کلارک
این همان سوپی است که مرا عاشق عدس کرد. سبک، لیمویی و سریع پخت است و من هرگز کسی را ندیده ام که آن را دوست نداشته باشد. امیلی واینستاین
دستور آشپزی: سوپ عدس قرمز با لیمو
این سوپ که از رستوران Freemans در نیویورک توسط Florence Fabricant اقتباس شده است، یک سوپ عالی در هوای سرد است. ممکن است در دستور غذا مانند بیکن زیادی به نظر برسد، اما حداقل برای من مقدار مناسبی است. یک سالاد و نان خوب و روستایی اضافه کنید و یک وعده غذایی دارید. و با یک سیره خوب همخوانی دارد. اریک آسیموف
دستور آشپزی: سوپ نخود فرنگی دلچسب با بیکن
لحظه ای که صدای وزش نسیم تند پاییزی را در شهر نیویورک احساس می کنم، هوس سوپ کدو حلوایی می کنم. من عاشق این سوپ ثمین نصرت هستم چون اولاً خوشمزه است، دوم اینکه عطرهای آن بوی کاملاً شگفت انگیزی را در خانه شما ایجاد می کند و سوم اینکه می توانید آن را برای روزهای پاییز یا زمستان آینده که هوس سوپ می کنید در فریزر نگهداری کنید (اما نه چندان فرآیند تهیه سوپ مذکور). اوه، و از چاشنی بادام زمینی، چیلی و ریحان غافل نشوید! گابریلا لوئیس
دستور آشپزی: سوپ کدو حلوایی و کاری سبز
من دوستی از دانشگاه دارم که از قضا طرفدار ملیسا کلارک است. یک بار از دوستم پرسیدم کدام یک از دستورهای ملیسا را بیشتر درست می کند و او این سوپ را توصیه کرد. الان هم یکی از علاقه مندان من است. من همیشه به دنبال راههایی برای خوردن شامهای سالم و خانگی هستم که حاوی سبزیجات هستند، بدون اینکه چیز دیگری بپزم. (این معقول است، درست است؟) امیلی فلیسچکر
دستور آشپزی: سوپ لوبیا سفید لیمویی با بوقلمون و سبزیجات
Doenjang jjigae همیشه خورش من بوده است. من دوست دارم آن را با استیک مکعبی و تکههای شکسته توفوی نرم بپزم یا گاهی یک نسخه گیاهی با کدو حلوایی کرهای تهیه کنم. دوئنجانگ یک خمیر سویای تخمیر شده است، بنابراین فکر کردم استفاده از آن در خورشی که حاوی لوبیا کامل نیز می باشد (به شکل کانلینی) می تواند جالب باشد. من این خورش آشپزی را یک کاسه آبگوشت و سوپ دار خوب می نامم. Rachael Ray ممکن است آن را “stoup” بنامد. برای من، بیشتر هفته ها شام است. اریک کیم
دستور آشپزی: دوئنجانگ جیگائه
من در جنوب شرقی لوئیزیانا، در لبه بالای دریای کارائیب، در منطقهای زندگی میکنم که گامبو پادشاه است، و بنابراین در میان افرادی هستم که با قدردانی به این حقیقت زندگی میکنند که هرگز نمیتوان سوپ را خیلی گرم کرد. وقتی سبزی کولارد فراوان باشد، بدون توجه به دمای بیرون، میبینید که من آنها را با چغندر سوئیسی در مینسرون نخودی مارتا رز شولمن جایگزین میکنم. برت اندرسون
دستور آشپزی: چارد سوئیسی و نخود مینسترون
زمانی که دوست گیاهخوارم پس از اینکه برای اولین بار مشترک شد، این سوپ را درست کرد، من اولین بار با آشپزی نیویورک تایمز در کالج آشنا شدم. یک شب سرد در دفترمان تا دیروقت مشغول کار بودیم تا روزنامه دانشجویی را برای روز بعد آماده کنیم و دوستم یک قابلمه بزرگ از این سوپ گوجه را آورد. یادم می آید که خوردن این سوپ خامه ای و پنیری چه حس خوبی داشت – اولین غذای خانگی من بعد از مدت ها که در چیزی غیر از ظرف بیرون آور ارائه می شود. معرفی بهتری به ذهنم نمی رسد. کریستینا مورالس
وقتی مردم یک غذا را به عنوان “کیفیت رستوران” توصیف می کنند، یک حیوان خانگی برای نوشتن غذا است. من همیشه متوجه شده ام که آشپزی در خانه کمی تنبل است. اما در اینجا من در حال از دست دادن کلمات بهتر برای توصیف این سوپ از Alexa Weibel هستم. تقریباً غیر منطقی خوشمزه است، به شکل یک پوره سبز ساده ظاهر می شود، اما با طعم غلیظ تره سیب زمینی در هر قاشق. بکی هیوز
دستور آشپزی: سوپ کرفس و تره فرنگی با سیب زمینی و جعفری
این بیلی بی تمام ویژگی های شیک بودن را دارد – یک شجره نامه پاریس از طریق کریگ کلیبورن، جایی در منوی میخانه مینهتا در اوایل – اما در واقع واقعا ساده و تقویت کننده است. شما اساساً صدف ها را بخارپز می کنید و از آبگوشت حاصل سوپ درست می کنید. موادی که معمولاً با نان مینوشید، با کمک مقداری خامه و کره تبدیل به آبگوشت میشود. همچنین متوجه شده ام که پایه خوبی برای بداهه گویی است، از جمله افزودن مقداری زعفران، پودر کاری، پاپریکا دودی یا زردچوبه، البته نه همه اینها به یکباره. برایان گالاگر
دستور آشپزی: بیلی بی
من عاشق این سوپ از یاسمین خان به روش مایوخ سن هستم. تمام نت های مناسب برای من را می آورد: دلچسب، بافتی، خوش طعم و سریع اجرا می شود. گل کلم بوداده که هم در سوپ پوره شده و هم به عنوان رویه استفاده می شود، به هر قاشق عمق زیادی می بخشد. همچنین روز بعد طعم بهتری دارد و یک ناهار میز عالی را برای شما به ارمغان می آورد. سوپ در حال حاضر، شما! VAUGHN VREELAND
دستور آشپزی: سوپ گل کلم بوداده
این یک وعده غذایی بسیار مقوی را به تنهایی ایجاد می کند و همه با تاپینگ ها لذت می برند. ما دوست داریم صاف سرو شود، و من کاسه هایی از مواد مختلف را در وسط میز قرار دادم تا هرکسی بتواند به سلیقه خود آن را سفارشی کند. اگر بچه ها در اطراف هستند، ممکن است بخواهید پنیر و بیکن اضافی بخورید. این یکی در حدود نیم ساعت جمع می شود، بنابراین می تواند یک شام عالی در شب یا یک گرم کردن عالی در آخر هفته سرد باشد. کیم گوگنهایم
دستور آشپزی: سوپ سیب زمینی پخته
جایی که من در بروکلین زندگی می کنم، بازار کشاورزان در آن قله فصلی است که هلوهای اواخر تابستان در کنار گلابی های زودرس می نشینند و آخرین کدوها با اولین کدو حلوایی فاصله زیادی ندارند. تا زمانی که تغییر کامل شود، من این چادر ذرت و صدف را درست می کنم تا تا زمانی که بتوانم تابستان را بیرون بیاورم. کتی لو
دستور آشپزی: آبگوشت ذرت و صدف با کدو سبز و سبزی