محققان همچنین دریافتند که بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ رابطه وجود دارد.
طبق اخبار پزشکی، حدود 1 میلیارد نفر در سراسر جهان دچار کمبود ویتامین D هستند.
محققان دانشگاه استرالیای جنوبی به رابطه علت و معلولی بین کمبود ویتامین D و افزایش خطر مرگ پی بردند.
دانشمندان همچنین دریافته اند که اگر سطح ویتامین D در حد کمبود باشد، خطر مرگ به هر علتی در افراد 25 درصد افزایش می یابد.
ویتامین D یک ماده مغذی ضروری برای سلامتی است و نقش مهمی در موارد زیر ایفا می کند:
• محافظت در برابر تحلیل استخوان
• از سیستم امنیتی پشتیبانی کنید
• كموك به روش سلولي
• توسعه عضلات سالم
بدن به طور طبیعی ویتامین D را از قرار گرفتن در معرض نور خورشید تولید می کند و ویتامین D را از غذاهای غنی از مواد مغذی دریافت می کند، از جمله:
• میوه های غنی شده با ویتامین D، محصولات لبنی و لبنیات
• روگن کبد ماهی کد
• ماهی هایی مانند سالمون، تن و ماهی
• گاو جگر
• تخم مرغ زرد
مقدار توصیه شده روزانه ویتامین D به سن فرد بستگی دارد. از سن 1 تا 70 سالگی، فرد باید روزانه 15 میکروگرم ویتامین D دریافت کند. این مقدار برای بزرگسالان 71 سال و بالاتر به 20 میکروگرم افزایش می یابد.
در این مطالعه، محققان دریافتند که خطر مرگ با افزایش سطح ویتامین D به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.